Advertisement

Φωτια Σταματα : Ve Wb2y4gt3mtm / Αυτή την ώρα επιχειρούν 10 εναέρια μέσα.

Φωτια Σταματα : Ve Wb2y4gt3mtm / Αυτή την ώρα επιχειρούν 10 εναέρια μέσα.. Αυτή την ώρα το πύρινο μέτωπο έχει μεταφερθεί από την σταμάτα προς τη ροδόπολη και το διόνυσο. Σύμφωνα με την πυροσβεστική κατακαίει δασική έκταση. Η φωτιά καίει δασική έκταση μεταξύ σταμάτας και ροδόπολης. Μήνυμα του «112» να εκκενωθούν σπίτια στην περιοχή. Σύμφωνα με τον δήμαρχο έχει εκκενωθεί ο οικισμός «γαλήνη» και η φωτιά κινείται προς διόνυσο, ενώ απηύθυνε έκκληση για περισσότερα εναέρια μέσα και επίγειες δυνάμεις.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει κοντά σε κατοικίες. Κάποια σπίτια έχουν παραδοθεί στη φωτιά, ενώ έχουν καεί και αυτοκίνητα στην περιοχή που έχει εκδηλωθεί η. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 43 πυροσβέστες. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά μαίνεται κοντά σε σπίτια και έχουν κινητοποιηθεί ισχυρές δυνάμεις για την κατάσβεσή της. Έχουν κινητοποιηθεί επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα.

Kmjy9dhygbwoum
Kmjy9dhygbwoum from www.capital.gr
Μαίνεται η φωτιά στη σταμάτα αττικής, που ξέσπασε περίπου στις 12 το μεσημέρι, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να ενισχύονται συνεχώς. Δραματική είναι η κατάσταση στη σταμάτα, καθώς η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τρίτης (27/07)… Μαρτυρίες «φωτιά» για τις συμμορίες ανηλίκων μετά τον. Φωτιά εκδηλώθηκε πριν από λίγο, σε δασική έκταση στη σταμάτα αττικής, κοντά σε κατοικίες, σύμφωνα με την πυροσβεστική. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 43 πυροσβέστες. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη σταμάτα αττικής νωρίς το μεσημέρι. Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στη σταματά αττικής, ενώ οι φλόγες βρίσκονται πολύ κοντά σε σπίτια. Επί τόπου έχουν σπεύσει επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο διονύσου γιάννη καλαφατέλη.

Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στη σταματά αττικής, ενώ οι φλόγες βρίσκονται πολύ κοντά σε σπίτια. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά μαίνεται κοντά σε σπίτια και έχουν κινητοποιηθεί ισχυρές δυνάμεις για την κατάσβεσή της. Έχουν κινητοποιηθεί επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Αυτή την ώρα επιχειρούν 10 εναέρια μέσα. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη σταμάτα αττικής νωρίς το μεσημέρι. Δασική έκταση ανάμεσα στη σταμάτα και τη ροδόπολη αττικής καίει, αυτή την ώρα, φωτιά που ξέσπασε κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Μαρτυρίες «φωτιά» για τις συμμορίες ανηλίκων μετά τον. Επί τόπου έχουν σπεύσει επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Η μάχη με τις φλόγες συνεχίζεται. Δραματική είναι η κατάσταση στη σταμάτα, καθώς η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τρίτης (27/07)… Η φωτιά είναι προς την δική μας την πλευρά και έχει φτάσει στη λεωφ. Φωτια σταμάτα αττικής πυρκαγιά πυροσβεστική. Δεν προέκυψε εμπλοκή των τεσσάρων προσαχθέντων.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυ η πυρκαγιά καίει δασική έκταση μεταξύ σταμάτας και ροδόπολης κοντά σε. Αυτή την ώρα το πύρινο μέτωπο έχει μεταφερθεί από την σταμάτα προς τη ροδόπολη και το διόνυσο. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει κοντά σε κατοικίες. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 43 πυροσβέστες με 14 οχήματα. Έχουν κινητοποιηθεί επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα.

Kmjy9dhygbwoum
Kmjy9dhygbwoum from www.capital.gr
Η φωτιά καίει δασική έκταση μεταξύ σταμάτας και ροδόπολης. Πολύ κοντά στα σπίτια μαίνεται η φωτιά στη σταματά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τρίτης. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική για φωτιά που ξέσπασε στη σταμάτα αττικής. Δύσκολη η κατάσταση σύμφωνα με τον δήμαρχο. Φωτιά εκδηλώθηκε πριν από λίγο, σε δασική έκταση στη σταμάτα αττικής, κοντά σε κατοικίες, σύμφωνα με την πυροσβεστική. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 43. Σύμφωνα με τον δήμαρχο διονύσου γιάννη καλαφατέλη. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική από νωρίς το μεσημέρι της τρίτης εξαιτίας της μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε στη σταμάτα αττικής.

Έχουν κινητοποιηθεί επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά μαίνεται κοντά σε σπίτια και έχουν κινητοποιηθεί ισχυρές δυνάμεις για την κατάσβεσή της. Μαίνεται η φωτιά στη σταμάτα αττικής, που ξέσπασε περίπου στις 12 το μεσημέρι, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να ενισχύονται συνεχώς. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 43 πυροσβέστες. Επί τόπου έχουν σπεύσει επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Δεν προέκυψε εμπλοκή των τεσσάρων προσαχθέντων. Για την προστασία των πολιτών. Μήνυμα του «112» να εκκενωθούν σπίτια στην περιοχή. Δασική έκταση ανάμεσα στη σταμάτα και τη ροδόπολη αττικής καίει, αυτή την ώρα, φωτιά που ξέσπασε κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Φωτια σταμάτα αττικής πυρκαγιά πυροσβεστική. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι μεγάλη, και ήδη εκκενώνεται ο οικισμός γαλήνη. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει κοντά σε κατοικίες. Σύμφωνα με την πυροσβεστική κατακαίει δασική έκταση. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία λόγω φωτιάς που ξέσπασε το πρωί της δευτέρας στη σταμάτα αττικής.

Κάποια σπίτια έχουν παραδοθεί στη φωτιά, ενώ έχουν καεί και αυτοκίνητα στην περιοχή που έχει εκδηλωθεί η. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 43 πυροσβέστες. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά μαίνεται κοντά σε σπίτια και έχουν κινητοποιηθεί ισχυρές δυνάμεις για την κατάσβεσή της. Μαρτυρίες «φωτιά» για τις συμμορίες ανηλίκων μετά τον. Σύμφωνα με τον δήμαρχο διονύσου γιάννη καλαφατέλη.

Xymvv5gxr3mwum
Xymvv5gxr3mwum from www.skai.gr
Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυ η πυρκαγιά καίει δασική έκταση μεταξύ σταμάτας και ροδόπολης κοντά σε. Κάποια σπίτια έχουν παραδοθεί στη φωτιά, ενώ έχουν καεί και αυτοκίνητα στην περιοχή που έχει εκδηλωθεί η. Πολύ κοντά στα σπίτια μαίνεται η φωτιά στη σταματά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τρίτης. H διασκέδαση στο μπαρ κατέληξε σε καταγγελία για βιασμό. Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 12.00 σε δασική έκταση στη σταμάτα αττικής. Σύμφωνα με τον δήμαρχο έχει εκκενωθεί ο οικισμός «γαλήνη» και η φωτιά κινείται προς διόνυσο, ενώ απηύθυνε έκκληση για περισσότερα εναέρια μέσα και επίγειες δυνάμεις. Φωτια σταμάτα αττικής πυρκαγιά πυροσβεστική. Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στη σταματά αττικής, ενώ οι φλόγες βρίσκονται πολύ κοντά σε σπίτια.

Αυτή την ώρα επιχειρούν 10 εναέρια μέσα.

Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική για φωτιά που ξέσπασε στη σταμάτα αττικής. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 43. Αυτή την ώρα το πύρινο μέτωπο έχει μεταφερθεί από την σταμάτα προς τη ροδόπολη και το διόνυσο. Δύσκολη η κατάσταση σύμφωνα με τον δήμαρχο. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή σταμάτα στην αττική, με τις φλόγες μάλιστα να απειλούν σπίτια. Η φωτιά είναι προς την δική μας την πλευρά και έχει φτάσει στη λεωφ. Δασική έκταση ανάμεσα στη σταμάτα και τη ροδόπολη αττικής καίει, αυτή την ώρα, φωτιά που ξέσπασε κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Έχουν κινητοποιηθεί επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στη σταματά αττικής, ενώ οι φλόγες βρίσκονται πολύ κοντά σε σπίτια. Επί τόπου έχουν σπεύσει επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Πολύ κοντά στα σπίτια μαίνεται η φωτιά στη σταματά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τρίτης. Δασική έκταση ανάμεσα στη σταμάτα και τη ροδόπολη αττικής καίει, αυτή την ώρα, φωτιά που ξέσπασε κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Μαρτυρίες «φωτιά» για τις συμμορίες ανηλίκων μετά τον.

Posting Komentar

0 Komentar